Skip to content Skip to footer

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2

EVpass | Φορτιστές Ηλεκτρικών Οχημάτων

Κινούμαι Ηλεκτρικά β Κύκλος

Καθώς η ηλεκτροκίνηση βιώνει ραγδαία ανάπτυξη τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και κατ’ επέκταση η Ελλάδα έχουν θεσπίσει διάφορα προγράμματα και νόμους για την ενίσχυση της μετάβασης αυτής. Στα πλαίσια προώθησης της Ηλεκτροκίνησης μεταξύ άλλων έχει δημιουργηθεί και το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 δικαιούχοι του οποίου είναι φυσικά και νομικά πρόσωπα. Καθώς η αίτηση για την επιδότηση “Κινούμαι ηλεκτρικά” αποτελεί μια ιδιαίτερη και πολλές φορές χρονοβόρα διαδικασία προσφέρουμε να αναλάβουμε για εσάς τη διαδικασία αφαιρώντας περιττό φόρτο εργασίας και άγχος για τη πορεία της αίτησης επιδότησης.

Κρατική επιδότηση για αγορά ηλεκτρικών οχημάτων

Το πρώτο και κύριο κομμάτι του προγράμματος αφορά την επιδότηση για ηλεκτρικό ή Plug In υβριδικό αυτοκίνητο καθώς και ηλεκτρικά μηχανάκια και ποδήλατα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχετε το δικαίωμα να λάβετε την επιδότηση ακόμα και σε περιπτώσεις μακροπρόθεσμης μίσθωσης (leasing).

Ύψος επιδότησης έως 8000 € για ηλεκτρικό όχημα.

2930150

Κρατική επιδότηση για αγορά φορτιστών

Alfen EV Charging Eve Single S-line (1) (1)

Φυσικά από τον εν λόγω πρόγραμμα δε θα μπορούσε να λείπει η επιδότηση για αγορά φορτιστών. Απαραίτητο χαρακτηριστικό για να είναι οι φορτιστές επιδοτούμενοι είναι να είναι <<έξυπνοι>>. Στην EVpass η πλειονότητα των φορτιστών μας είναι επιδοτούμενοι από το πρόγραμμα πολλοί εκ των οποίων με πολύ χαμηλό τελικό κόστος για τους δικαιούχους. 

Ύψος επιδότησης έως 500 € για φορτιστή.

Διαδικασία για επιδότηση προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά"

Στην EVpass είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και καταλαβαίνουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Για αυτό το λόγω προσφέρουμε να κάνουμε για εσάς την αίτηση το οποίο θα περιλαμβάνει φυσικά πλήρη ενημέρωση, κατάθεση φακέλου, ενημερώσεις για τη πορεία της αίτησης και τροποποιήσεις σε περίπτωση που αυτές χρειαστούν.

Ζητήστε Προσφορά